Tomrum


Emil Oscar, Lukas Lunderskov, Adam Sampler og Loke Deph har hver især været aktive i talrige musiske konstellationer. Torrpedorr, Benal og Pede B er bare nogle af deres eventyr, og samarbejderne tæller et hav af co-writes og kollaborationer med danmarks absolutte elite.
Sammen udgør de gruppen Tomrum, som er deres take på hvordan rap skal lyde i 2019.
De er erfarne, men de er stadig unge. Og de er en åbenlys repræsentation af en generation på vej op. En generation der laver rap på deres egen måde.
Tomrum har en fin fornemmelse for melodier og flows, og de har deres helt egen tilgang til tekster. Denne gruppe er et fremtidigt stjerneskud, og i undergrunden er de allerede hyldet som royale.
Rappens kunstneriske udtryk er fuld af autencitet og afvæbnende charme. Teksterne er tvetydige og besynderlige, og rører ved alt fra de største mysterier i livet, til hverdagens udfordringer.
Mens de spenderer tiden i sommerhus, i studiet og til køkkenfester, hvor der finjusteres på deres debut EP, kan vi andre i mellemtiden dyrke deres i forvejen udgivne singler. Blandt andet den mesterlige autotune-ballade Godt Lide, eller trap-infernoet Mener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *