Kim Hot


Kim Hot stopper. Gennem de sidste 10 år har Kim hot leveret vild underholdning i den grove ende nu kommer det til en ende, festen stoppede i en febervild affyring af dimensioner, tjek hans sidste EP .

Shares 0

Read More

Alex Meier – Danish Dynamite


Danish Dynamite ZULU AWARDS: MAX LOL ZULU skulle bruge en sang til deres Zulu Awards i 2015. Dette blev lavet til karakteren spillet af Martin Høgsted der hedder Alex Meyer feat Emmelie De Forest singlen hedder: Max LOL Her stod vi bag produktion og tekst sammen med Høghsted

Shares 0

Read More

Louis Valuta


Artist development og grooming. Louis Valuta rappede på engelsk under navnet Louis Currensy. Vi begyndte at arbejde sammen med ham på hans første singler op til hans mixtape. Dette affødte singler såsom Snemand og ‘Hun ka li det’ samt ‘Udfordring’ eksekveret af Jens Ole fra Ukendt Kunstner og de dygtige mennesker på Marvin Entertainment og

Shares 0

Read More

TORRPEDORR


Torrpedorr var en konstellation bestående af Adam Sampler DeublEe og Ralle Mouzze. Deres debutplade er idag kult og indeholder den platinsælgende single “Lommen fuld af guld” Gruppen har selv lavet alt artwork, samt skrevet og produceret alle sangene på pladen.

Shares 0

Read More

Musti Amin


Sammen med Musti & Amin forfattede vi debutalbummet der havde singlen the Shit på.

Shares 0

Read More

IZZYY


For tiden skriver vi sange for Afro musikeren IZZYY der er ud emed førstesinglen ‘Farlig’ Hør singlen her. Videoen er på trapperne.

Shares 0

Read More