Rapundervisning til ældre

Hvorfor rap til ældre?

Fordi endelig kan man bruge de evner fra kryds og tværs til noget sammen. Vi har startet det her projekt fordi ved hvor stort et bånd man knytter til andre ved at lave rap i fællesskab og som bonus oplever vi når vi kommer ud, alle de ældre har en skøn dag når vi møder dem i øjenhøjde, og den største glæde for os er, når vi følger op er at flere af vores kursister har taget rap og sangskrivning til sig som hobby.

Rapundervisning

En oplevelse for livet

Vi vil give de ældre noget at se frem, og samtidig give dem en oplevelse og måde at udtrykke sig på som de aldrig har prøvet før. Vi håber at ku give dem en ny hobby de kan bonde over, samt udfordre dem til at forblive kreative så de ikke gemmer sig alene og falder lidt hen.

Det er sjovt at rappe og det bygger fællesskab

Mc Einar var de første til at bryde igennem lydmuren med dansk rap de havde rigtig sjov storytelling og var god til historieaspektet af rapmusik.

Vores Mission

Vi vil lave sjove workshops der opløfter og inspirerer folk i alle aldre. Vi har masser af underviser erfaring og vores workshops ender altid med at aprede masser af glæde, det er samtidigt lærerigt og virkeligt sjovt.

rapundervisning

Henrik & Emil

Vi er to unge mennesker der har erfaring med at skrive tekster med både Tessa og Kesi og vi har mere end 20 års erfaring i rapundervisning til sammen, med mere end 200 skoler, gymnasier og universiteter samt fast privatundervisning på CVet.

Vi glæder os meget til at høre fra jer