SELVTAK ENTERTAINMENT

SELVTAK er et independent Dansk pladeselskab der tilbyder komplette løsninger. Vi arbejder med små og store artister, vi arbejder med sangskrivning, management og publishing samt workshops.

Hvem er vi?

Uafhængigt pladeselskab

Selvtak kan hjælpe dig med at skrive sange samt totale musikproduktioner, vi samarbejder med; producere, sangskrivere samt dygtige videofolk. Lad os tage din produktion fra A-Z

Alt indenfor Musik

Vi har udgivet musik i over 15 år. En håndfuld af vores udgivelser kan ses nedenfor.

SE VORES TIDLIGERE UDGIVELSER HERUNDER

Vi har arbejdet med nogle af Danmarks største artister, deriblandt, Kesi & Tessa, René Dif, Danish Dynamite, Clemens, Sleiman, Pede B, Louis Valuta og mange flere.

Lad os hjælpe dig med din musik

Med mere end 20 års erfaring indenfor musik, er vi nu klar til at dele ud af vores erfaringer. Har du brug for et studie? Mangler du hjælp med sangskrivning, eller til at udgive. Så skriv til os og lad os få det til at ske sammen. Vi elsker at arbejde med vækstlagskunstnere og andre musikinteresserede

WORKSHOPS & UNDERVISNING

Vi har et godt netværk af stærke talenter og arbejder sammen med Danmarks musiske elite. Vi tilbyder en længere række ydelser. Herunder kan du se de 3 fremhævede kurser

Workshops

Vi har hovedfokus på sangskrivning samt rapundervisning.

Som noget helt nyt har vi musik produktionsworkshops.

KURSUS #1

Rapundervisning

Jeg hedder Emil Oscar og jeg har undervist i rap igennem de sidste 10 år. Jeg har skrevet sange for nogle af Danmarks største artister. Rapundervisning har et stadigt større fremtog i Danmark og det kan hjælpe med at gøre Danskundervisningen sjovere, samt hjælpe de interesserede i at skrive sjove rapsange på et tilpadset niveau til målgruppen.

Kurses #2

Undervisning i at producere beats

Vi arbejder hos SELVTAK med nogle af Danmarks bedste producere. Kunne du tænke dig at lære at producere beats fra bunden. Så tøv ikke med at kontakte os.

KURSUS #3

Producér din egen sang fra bunden

Det er hos SELVTAK Entertainment muligt at booke en workshop hvor du både skriver din egen sang samt producerer dit eget beat til.. Denne workshop er bedst over en to dags periode, men kan også afvikles på en enkelt dag.

Følg os på Instagram

Vi glæder os til at høre fra jer

Vi håber i har fået en lille indsigt i havd vi hos SELVTAK kan tilbyde og vi glæder os meget til at høre fra jer. De bedste hilsner fra SELVTAK holdet.